Del

Hva skjer på Edderkoppens scene?

Stellamagasinets karrierekveld 2014

Stellamagasinets karrierekveld 2014

Mindre prat, mer handling! Vi gjentar suksessen fra i fjor! Vel møtt til en inspirerende kveld med foredrag fra sterke, smarte damer og vakker musikk. Tirsdag 29. april klokken 18.00.
Kvinner i fokus

Kvinner i fokus

Ta et avbrekk fra hverdagen og få med deg vårens flotteste inspirasjonsdag for kvinner i Oslo. Det blir inspirerende foredrag og ikke minst herlige latterkuler når noen av landets aller fremste foredragsholdere deler sin erfaringer.
Byron Katie

En kveld med Byron Katie

Ved denne kveldsworkshopen vil Katie introdusere deg for The Work, en enkel men kraftfull prosess som passer for mennesker i alle aldre og med ulike bakgrunner. Det krever ikke mer enn penn, papir og et åpent sinn. Katies dype ønske er at alle skal erfare The Work og skape en fredligere verden, både inne i oss og omkring oss.
Tara-prisen 2014

Tara-prisen 2014

Onsdag 29. oktober 2014 kårer Tara Årets modigste kvinne i en festforestilling på Edderkoppen i Oslo. Kveldens konferansier er Solveig Kloppen.

Nyhetsbrev

Fyll ut informasjonen under og motta informasjon om kommende forestillinger, tilbud om fribilletter til prøveforestillinger og andre spennende tilbud.

(* Valgfritt)

© 2014 Edderkoppen AS

Administrasjon:
Telefon: 40 00 36 16

Billettluke:
Telefon: 23 35 34 20

Postadresse: Boks 6760,
St. Olavsplass, 0130 Oslo

Besøksadresse:
Teater: St. Olavs plass 1

Følg oss via