Del

Hva skjer på Edderkoppens scene?

Else, Sigrid og Henriette: Mot i brøsta

Else, Sigrid og Henriette: Mot i brøsta

17. september detoneres latterbomben ”Mot i brøsta” på Edderkoppen Teater. Etter flere år på TV får vi endelig oppleve Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik og Henriette Steenstrup sammen på scenen.
BANFF MOUNTAIN FILM FESTIVAL

BANFF MOUNTAIN FILM FESTIVAL

BANFF MOUNTAIN FILM FESTIVAL WORLD TOUR 2014 I OSLO Velkommen til filmfestivalen for alle som liker uteliv og fjellsport. De siste 12 årene har vi hver høst turnert med et utvalg av filmer fra den internasjonale filmfestivalen i Banff, og 2014 er ikke noe unntak.
The European Outdoor Film Tour

The European Outdoor Film Tour

European Outdoor Film Festival 14/15 i Oslo presenterer årets beste outdoorsport- og eventyrdokumentarer på det storre lerret. I det nye programm viser E.O.F.T. ni filmer med usedvanlige protagonister og sterke historier: Fra en caving-ekspedisjon i New Zealand til en mongolsk kajakeventyr, fra isklatring i den kanadiske vinteren til free solo over den mexikanske jungelen. Er du klar for en helaften eventyr?
Tara-prisen 2014

Tara-prisen 2014

Onsdag 29. oktober 2014 kårer Tara Årets modigste kvinne i en festforestilling på Edderkoppen i Oslo. Kveldens konferansier er Solveig Kloppen.

Nyhetsbrev

Fyll ut informasjonen under og motta informasjon om kommende forestillinger, tilbud om fribilletter til prøveforestillinger og andre spennende tilbud.

(* Valgfritt)

© 2014 Edderkoppen AS

Administrasjon:
Telefon: 4000 3616

Billettluke:
Telefon: 4000 3616, tastevalg 2

Postadresse: Boks 6760,
St. Olavsplass, 0130 Oslo

Besøksadresse:
Teater: St. Olavs plass 1

Overnatting på Edderkoppen:
Scandic

Følg oss via